Hirsch frontspoiler och sidotrösklar för 9-5 II

Under ganska lång tid har Hirsch Performance frontspoiler och sidotrösklar för andra generationens 9-5 inte funnits tillgängliga eftersom allting varit utsålt. Men nu, på efterfrågan, gjorde Hirsch Performance igen en liten mängd av dessa delar. Delarna sålde slut inom loppet på några timmar bara.

Just nu undersöker man möjligheten att inrätta en till produktion om det finns någon efterfrågan. Om du är intresserad kontakta så Markus LaFrentz på Saab service Kiel, som initierat detta och samordnar beställningarna. Naturligtvis är detta inte är begränsat till kunder från Tyskland, jag är säker på att han kan ordna Leveranser till vart Ni än skulle befinna er.

De aerodynamiska tilläggen är en del av ett imponerande paket. Vi har nyligen varit i kontakt med Hirsch och det finns också fler delar tillgängliga som fjädrar för 2.8T och bakre spoilers.

Säkerligen värt en titt och en unik chans att göra en speciell bil ännu mer individuell.

Comments are closed.